Wednesday, November 3, 2010

Gusti's McMahon, NBA Bradley menang pilihanraya

gulat Pro Linda McMahon diturunkan di Connecticut dan dua bekas NBA pusat pergi sebelum pemilih pada hari pemilihan ketika sukan dan politik menyeberang jalan.
Chris Dudley, yang membina kerjaya NBA panjang sekalipun beberapa yang paling busuk melampaui shooting permainan, adalah dalam sebuah kontes yang sangat ketat untuk gabenor di Oregon. Perlumbaan Selasa adalah di antara yang paling menonjol daripada dua lusin di seluruh negeri yang menampilkan tokoh sukan.
Shawn Bradley, 7-kaki-6 bekas bintang BYU yang menghabiskan 12 tahun di NBA, kehilangan upayanya untuk sebuah tempat di Perundangan Utah.
McMahon, bekas CEO World Wrestling Entertainment yang memperkenalkan diri sebagai seorang usahawan cerdik, dipukul untuk kerusi Senat AS oleh Connecticut Jaksa Agung Richard Blumenthal.
Sepanjang pemilihan primer dan umum Parti Republik, McMahon ditanya tentang peranan WWE dalam steroid, kesihatan para pegulat dan gulat cara menggambarkan perempuan.
McMahon Vince McMahon dan suami berbalik apa yang pernah menjadi syarikat marjinal menjadi kerajaan yang kaya kas. Dia dikepung negara dengan iklan dan diyakini telah menghabiskan sekurang-kurangnya $ 50 juta wang sendiri pada kempennya. Sekarang, dia waspada kembali ke gulat.
"Anda tidak boleh melangkah keluar dari WWE dan berharap untuk kembali dalam kerana bergerak ke depan dan itu bergerak maju pada kelajuan yang besar," katanya. "Saya tidak akan cuba untuk berundur di sana."
Dudley, 6-kaki-11 pusat dari Yale yang pernah dimainkan untuk Portland Trail Blazers, menarik pada koneksinya NBA dan di antara pendukungnya adalah Commissioner David Stern. Bradley dikalahkan untuk sebuah tempat di Utah's House oleh negara Rep Pasukan Cosgrove, dari Parti Demokrat.
Heath Shuler, gelandang bekas Redskins Washington dan New Orleans Saints, terpilih kembali untuk Kongres dari North Carolina dalam sebuah perlumbaan penting bagi Demokrat. Shuler, sebahagian daripada gabungan konservatif Anjing Blue, menahan Republik Jeff Miller dalam kempen di mana bintang bola sepak cuba untuk menunjukkan di mana ia memutuskan hubungan dengan pimpinan parti-nya.
Republik Jon Runyan, seorang bekas Philadelphia Eagles gelandang yang menghabiskan 14 tahun di NFL, mengalahkan Demokrat John Adler dalam perlumbaan House ketat AS di New Jersey. Republik Jason Chaffetz, yang pernah menendang 10 mata tambahan di dalam pertandingan untuk BYU, terpilih kembali untuk Kongres dari Utah.
Alan Page, Pro Football Hall of Petani untuk Minnesota Vikings, terus duduk di atas Minnesota Mahkamah Agung.
Senat AS kehilangan tokoh sukan yang utama dengan pengeluaran Hall of Fame pitcher Jim Bunning dari Kentucky. Senator Herb Kohl of Wisconsin, pemilik Milwaukee Bucks, tidak Facebook pilihan raya.
Kendrick Meek, sekali gelandang defensif di Florida A & pasukan persidangan kejohanan M, dipukul tegas dalam lumba Senat di Florida dimenangi oleh Marco Rubio. Meek, seorang Demokrat, menarik kurang dari 20 peratus suara.
Indiana Baron Hill, bekas pemain basket di Furman, tertangkap dalam keuntungan menyapu Republik di DPR. Demokrat diserang oleh Parti Republik untuk menyokong stimulus federal dan bil rawatan kesihatan. Norm Dicks, seorang bekas pemain tengah di University of Washington, mudah memenangi pemilihan kembali ke DPR AS dari Washington.
Sebuah bangsa kongres Virginia Virginia memaparkan bekas pemain bola sepak Kenny Golden. Parti Republik konservatif hilang apabila menjalankan sebagai calon bebas. Dalam perlumbaan DPR AS di Ohio, bekas pemilik Arena Football James Renacci adalah pemenang. Parti Republik digunakan untuk memiliki Destroyers Columbus.
Mengambil ayunan di politik adalah penebang bekas juara Sean Duffy. Parti Republik memenangi tempat di DPR AS dari Wisconsin dan berjaya David Obey, Demokrat lama yang mengumumkan bersara pada Mei.
Republik Connie Mack, cucu besar pengurus legenda, mudah memenangi pemilihan semula untuk Kongres dari Florida. Dan Miami Dolphins rookie Nolan Carroll akan mempunyai sesuatu untuk dibicarakan saat latihan. Ibu cornerback adalah Jennifer Carroll, cawapres Parti Republik Rick Scott, yang menempel memimpin langsing dalam perlumbaan gabenor Florida's.
Di Perundangan Tennessee, itu hampir tidak panggilan dekat untuk bekas wasit Liga Amerika Dale Ford. Ia berlari dilawan.
Dalam dua langkah pungutan suara sukan berkaitan:
_Voters Di Mesa, Arizona, sangat menyetujui pembiayaan bagi kemudahan latihan musim semi baru untuk Chicago Cubs.
_Missouri Pemilih menyetujui peraturan-peraturan yang lebih ketat pada penternak anjing, saiz dipromosikan oleh St Louis Cardinals pengurus Tony La Russa.